Interesting similarities between the perceptions of the subjunctive mood in French and Classical Arabic (Sadan, Jerusalem)

Feb 08
8. Februar 2018 18:15 Uhr bis 19:45 Uhr
1.011, Universitätsstraße 15, Erlangen

Der Lehrstuhl für Arabistik und Semitistik lädt im Rahmen des Bayerischen Orientkolloquiums am Donnerstag, den 08. Februar um 18:15 Uhr ein zu dem Vortrag „Interesting similarities between the perceptions of the subjunctive mood in French and Classical Arabic“ von Dr. Arik Sadan, in KH 1.011, Universitätsstraße 15, Erlangen.

Weitere Vorträge im Rahmen des Bayerischen Orientkolloquiums:

19.10.: Identifying an ancient community: who were the Pre-Islamic ‘Arabs’ (Prof. Dr. Jan Retsö)
26.10.: Methodological issues related to the Doha Historical Dictionary of Arabic (Prof. Dr. Ramzi Baalbaki)
09.11.: Zur arabischen Reflexion griechischer philosophischer Konzepte in Maimonides’ Führer der Unschlüssigen (Dr. Cleophea Ferrari, Prof. Dr. Lutz Edzard)
07.12.: Die Begriffe Salām und Gihād in der Islamischen Tradition (Prof. Dr. Pierre Larcher, Prof. Dr. Lutz Edzard)
11.01.: Keine Wahl zwischen Pest und Cholera? Der Jemen-Konflikt und seine Akteure (Dr. Marie-Christine Heinze)
25.01.: A newly discovered early Christian Arabic inscription from the area of Qasr Burqu’, Jordan (Prof. Dr. Ahmad al-Jallad)